Cheesecake Cremos Cu Căpșuni

O porție conține 188 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de firimituri graham cracker, brânză philadelphia neufchatel, brânză de vaci knudsen milkfat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cheesecake Petit Fours cu glazură cremoasă de căpșuni, Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, și Cupcakes cu căpșuni cu cremă cremoasă de unt de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163° dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau la300 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 9 inci).
Se amestecă firimituri, 2 linguri. de zahăr și unt până se omogenizează bine; apăsați ferm pe fundul tigaiei. Pune deoparte.
Așezați brânza de vaci și 1/2 cană din produsul din ou în blender sau recipient pentru robotul de bucătărie; capac. Se amestecă bine; pune deoparte. Beat Neufchatel, 3/4 ceasca de zahăr rămas, rămase 1-1/2 cani produs de ou și se extrage într-un castron mare cu mixer electric la viteză mare până când bine amestecate.
Adăugați amestecul de brânză de vaci; se amestecă bine.
Coaceți 1 oră 20 de minute sau până când cheesecake-ul este umflat și centrul este aproape setat. Se răcește pe raft 15 minute. Rulați cu grijă spatula metalică sau cuțitul în jurul marginii cheesecake-ului pentru a slăbi; îndepărtați partea tigaiei. Refrigerați cel puțin 3 ore.
Așezați 1 cană de căpșuni și restul de 2 linguri. zahăr în recipientul blenderului; capac. Se amestecă până se face piure. Aranjați căpșunile feliate rămase deasupra cheesecake-ului; stropiți cu piure de căpșuni. Dați la frigider până când este gata de servit. Păstrați restul de cheesecake la frigider.