Cheddar în vârstă și fondue Stout ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 48 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 120 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de cină crescent, muștar măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cheddar Îmbătrânit Și Fondue Guinness, Rețetă De Fondue Cheddar Și Guinness Îmbătrânită, și Fondue Cheddar îmbătrânită cu roșii la grătar, slănină și ceapă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.Derulați fiecare cutie de aluat semilună în dreptunghi lung. Apăsați ferm perforațiile pentru a sigila. Folosind un cuțit mic, tăiați aluatul în benzi de 1 inch cu 4 inci. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați numărul de benzi pentru a se potrivi cu numărul de link-uri de cocktail-uri din pachet-aproximativ 48.)
3
Înfășurați fiecare legătură de cocktail cu 1 bandă de aluat în jurul mijlocului legăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Așezați pe foaia de cookie-uri unsuroase, cu cusătura în jos, la aproximativ 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Într-un castron mare, aruncați brânza rasă cu făina. În cratiță de 2 litri la foc mediu, se învârte în uleiul de măsline. Când străluciți, adăugați usturoiul; gatiti 30 de secunde pana cand este foarte parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați stout, concentrat de suc de mere, muștar măcinat și sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
Fasole Verde Murată
Pudră De Muștar
Stout
8
Se încălzește la foc mic (lăsați să fiarbă 3 minute dacă doriți ca alcoolul să se evapore) și treptat, în loturi mici, adăugați brânză, amestecând constant până când fondue este netedă, groasă și brânza complet topită. Dacă este prea gros, amestecați un oz suplimentar de robust până la consistența dorită.