Cheddar-Marmite Scones
Reteta Cheddar-Marmite Scones este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Pentru 35 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 18. O porție conține 272 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți cu brânză și Marmite, Biscuiți cu șuncă și Cheddar, și Cheddar scones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 400 [aprox. Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt și brânza Cheddar rasă. Folosind degetele sau un tăietor de patiserie încorporați untul în făină până când amestecul seamănă cu nisipul umed sau făina de porumb.
Într-un castron separat, amestecați împreună 4 ouă, lapte și Marmite (poate fi nevoie de un pic de batere pentru a obține Marmite să încorporeze) se toarnă ingrediente umede peste ingrediente uscate și se amestecă cu o spatulă până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată și folosind un tăietor de cerc de 2 inci sau o cană mică formați 18 runde mici.
Așezați rondele pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Bateți oul rămas și periați fiecare scone.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții se rumenesc, aproximativ 20 de minute.