Cheddar cu mere și tartă cu prăjituri cu condimente
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 136 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 44 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de umplutură de plăcintă cu mere, brânză cheddar, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tartă de cheddar cu roșii de moștenire cu tot condimentul, Tarta cu mere și Cheddar, și Tartă Cu Mere Cu Brânză Cheddar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați foaia de cookie în cuptor. Pulverizați tigaie de 10 inci cu fund detașabil cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri și condimentele de plăcintă cu mere până se omogenizează.
Tăiați untul folosind blenderul sau furculița de patiserie până când amestecul este sfărâmicios. Rezervați 1 cană din amestecul de firimituri într-un castron mic; se amestecă nuci pecan și brânză.
Pentru a rămâne amestecul de firimituri într-un castron mare, amestecați albușul de ou până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a tigaiei.
Așezați umplutura de plăcintă cu mere într-un castron mediu. Folosind cuțitul, tăiați merele în bucăți mici. Se amestecă uniform amestecul de mere peste crusta de aluat cookie.
Presărați amestecul de firimituri rezervat peste mere.
Așezați tigaia pe foaia de prăjituri în cuptor.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când marginile sunt maronii aurii și toppingul este setat. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru a servi, îndepărtați părțile laterale ale tigaiei; tăiat în pene. A se păstra acoperit la temperatura camerei.