Cheddar, ceapă și ardei gras roșu souffl omletă 6d
Omleta de cheddar, ceapă și ardei gras roșu souffl fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 196 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, cheddar, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Omletă Cu Cheddar, Slănină Și Ardei Gras, Omletă de ciuperci și ardei gras cu Fontina, și Omletă Cu Cârnați, Piper Și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Gatiti ceapa si ardeiul gras in unt intr-o cratita grea de 2 litri la foc moderat, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Adăugați lapte și aduceți la fierbere.
Adăugați făina de porumb într-un flux lent, șoptind și gătiți la foc mic, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se răcește 5 minute.
Bateți brânza, pătrunjelul, gălbenușurile, piperul și 1/2 linguriță de sare.
Bateți albușurile cu cremă de tartru și rămânând 1/2 linguriță de sare într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când țin doar vârfuri rigide. Îndoiți o pătrime de albi în amestec de făină de porumb pentru a ușura, apoi pliați ușor amestecul de făină de porumb, dar bine, în albii rămași. Se amestecă amestecul într-o caserolă unsă de 3 litri și un blat neted.
Coaceți în mijlocul cuptorului până se umflă și se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Fiecare porție are aproximativ 170 de calorii și 6 grame de grăsime