Chayote Cremoase Și Enchiladas De Porumb

Chayote Cremoase Și Enchiladas De Porumb
Rețeta chayote cremoase și Enchiladas de porumb este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați chayotes, cremă knudsen, ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chayote-Budincă De Porumb, Salată De Chayote, Porumb Și Roșii, și Porumb, chayote și Burritos Chile verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați chayotes și ceapă; gatiti 15 min. sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Între timp, încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChayoteChayote
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați tortilla, câte 1; gatiti 5 sec. pe fiecare parte sau doar până se înmoaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
5
Combinați sosul enchilada, porumbul, smântâna, 1/4 cană de brânză și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Se toarnă jumătate în 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit; acoperiți cu straturi de jumătate din fiecare tortilla, amestec de chayote și ardei iute. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
ChayoteChayote
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
7
Coaceți 20 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se presară cu brânza rămasă; coaceți 5 min. sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista