Chayote Cremoase Și Enchiladas De Porumb
Rețeta chayote cremoase și Enchiladas de porumb este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați chayotes, cremă knudsen, ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chayote-Budincă De Porumb, Salată De Chayote, Porumb Și Roșii, și Porumb, chayote și Burritos Chile verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați chayotes și ceapă; gatiti 15 min. sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Între timp, încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați tortilla, câte 1; gatiti 5 sec. pe fiecare parte sau doar până se înmoaie. Pune deoparte.
Combinați sosul enchilada, porumbul, smântâna, 1/4 cană de brânză și coriandru.
Se toarnă jumătate în 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit; acoperiți cu straturi de jumătate din fiecare tortilla, amestec de chayote și ardei iute. Repetați straturile.
Se presară cu brânza rămasă; coaceți 5 min. sau până se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.