Charley ' s Slow Cooker Carne în stil Mexican

Charley ' s Slow Cooker carnea în stil Mexican necesită aproximativ 8 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 304 calorii, 29G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 12 și costă $1.66 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ardei iute, sos de piper, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Carne De Vită Mărunțită În Stil Mexican, Pui întreg de Lime și coriandru în stil Mexican (aragaz lent), și Tocană de carne și legume în stil Mexican-Azteca ' s Molcajete.
Instrucțiuni
Tăiați friptura de orice exces de grăsime și condimentați cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați carnea de vită în tigaia fierbinte și rumeniți-o rapid pe toate părțile.
Transferați friptura într-un aragaz lent și acoperiți-o cu ceapa tocată. Condimentează cu ardei chile, pudră de chili, piper cayenne, sos de ardei iute și pudră de usturoi.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi 1/3 din friptură.
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 6 ore, verificând să vă asigurați că există întotdeauna cel puțin o cantitate mică de lichid în fundul aragazului. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți timp de 2 până la 4 ore sau până când carnea este complet fragedă și se destramă.
Transferați friptura într-un castron și tocați-o folosind două furculițe (rezervați 2 căni de lichid de gătit, dacă doriți).
Se servește în tacos sau burritos (Vezi nota bucătarului).
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.