Charley ' s Slow Cooker Carne în stil Mexican

Charley ' s Slow Cooker Carne în stil Mexican
Charley ' s Slow Cooker carnea în stil Mexican necesită aproximativ 8 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 304 calorii, 29G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 12 și costă $1.66 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ardei iute, sos de piper, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Carne De Vită Mărunțită În Stil Mexican, Pui întreg de Lime și coriandru în stil Mexican (aragaz lent), și Tocană de carne și legume în stil Mexican-Azteca ' s Molcajete.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura de orice exces de grăsime și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Așezați carnea de vită în tigaia fierbinte și rumeniți-o rapid pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați friptura într-un aragaz lent și acoperiți-o cu ceapa tocată. Condimentează cu ardei chile, pudră de chili, piper cayenne, sos de ardei iute și pudră de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi 1/3 din friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 6 ore, verificând să vă asigurați că există întotdeauna cel puțin o cantitate mică de lichid în fundul aragazului. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți timp de 2 până la 4 ore sau până când carnea este complet fragedă și se destramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Transferați friptura într-un castron și tocați-o folosind două furculițe (rezervați 2 căni de lichid de gătit, dacă doriți).
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se servește în tacos sau burritos (Vezi nota bucătarului).
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista