Charley ' s Slow Cooker Carne în stil Mexican

Charley ' s Slow Cooker Carne în stil Mexican
Charley ' s Slow Cooker carnea în stil Mexican necesită aproximativ 8 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 304 calorii, 29G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 12 și costă $1.66 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ardei iute, sos de piper, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Carne De Vită Mărunțită În Stil Mexican, Pui întreg de Lime și coriandru în stil Mexican (aragaz lent), și Tocană de carne și legume în stil Mexican-Azteca ' s Molcajete.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura de orice exces de grăsime și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați carnea de vită în tigaia fierbinte și rumeniți-o rapid pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați friptura într-un aragaz lent și acoperiți-o cu ceapa tocată. Condimentează cu ardei chile, pudră de chili, piper cayenne, sos de ardei iute și pudră de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi 1/3 din friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 6 ore, verificând să vă asigurați că există întotdeauna cel puțin o cantitate mică de lichid în fundul aragazului. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți timp de 2 până la 4 ore sau până când carnea este complet fragedă și se destramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Transferați friptura într-un castron și tocați-o folosind două furculițe (rezervați 2 căni de lichid de gătit, dacă doriți).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se servește în tacos sau burritos (Vezi nota bucătarului).
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista