Chardonnay De Pui Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Chardonnay de pui Italian. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 66g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 668 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână sare, piper cayenne, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați SolaReflex Southwestern Chardonnay BBQ pui, Pui cu sos de mere-Chardonnay, și Pui La Grătar Cu Lămâie-Chardonnay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ardeiul, sarea, piperul și cayenne; se presară peste pui.
Așezați puiul, ciupercile, ardeiul roșu, ceapa și anghinarea într-un 5-qt. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați chardonnay, pasta de roșii, usturoiul și cimbru; se toarnă peste legume.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când puiul este fraged. Se amestecă pătrunjelul.
Se servește cu paste; se presară cu brânză.