Chard, Ricotta și calzone de ceapă dulce

Chard, Ricotta și calzonele de ceapă dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 589 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, parmezan, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Chard, ciuperci și Burrata Calzones, Arugula & Ricotta Calzones, și Cârnați și calzone Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Tăiați și aruncați tulpinile de cărbune; tăiați aproximativ frunzele.
Turnați uleiul de măsline într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ceapa și amestecați des până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Se adaugă ciorba, se presară cu nucșoară și se condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă până se ofilesc, 3 până la 5 minute; deoparte.
Pe o suprafață ușor înmuiată, împărțiți aluatul în patru bucăți egale. Folosind un sucitor ușor aromat sau mâinile, rotiți sau întindeți fiecare piesă într-o rundă de 6 inci. Dacă aluatul se micșorează, lăsați-l să se odihnească aproximativ 5 minute, apoi rulați din nou.
Într-un castron mic, amestecați ricotta, parmezanul, roșiile uscate, nucile de pin și fulgii de chile (dacă se utilizează). Condimentează cu sare și piper după gust. Movilă porțiuni egale de amestec ricotta în centrul de runde de aluat. Se acoperă cu amestec de chard.
Trageți ușor jumătate de aluat peste umplutură pentru a face o formă de jumătate de lună. Ori marginea de jos a aluatului peste marginea de sus și prindeți ferm pentru a sigila.
Ungeți ușor vârfurile de calzone cu ulei de măsline.
Transferați pe o foaie mare de copt.
Coaceți calzonele pe raftul din mijloc până se rumenesc, 20 până la 25 de minute (15 până la 20 de minute într-un cuptor cu convecție).
Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute, apoi se transferă pe farfurii.
Notă: pentru a face în avans, pregătiți prin Pasul 4, apoi înghețați pe o foaie de copt. Când este înghețat, înfășurați fiecare calzone cu folie de aluminiu și păstrați la congelator până la 1 lună.
Coaceți la 375 timp de 30 până la 35 de minute, până se rumenesc și se fierbe.
Prăjirea nuci: prăjirea nuci le face mai crocante și le intensifică aroma. În cazul nucilor cu piele subțire, cum ar fi alunele sau arahidele, le ușurează și îndepărtarea pielii.
Puneți nucile într-o tigaie mică la foc mediu-mare și gătiți, amestecând frecvent, până când miros parfumat și transformă o nuanță deschisă de maro auriu (vor continua să se prăjească puțin mai mult atunci când sunt scoase de pe foc).
Întindeți nucile într-un singur strat într-o tigaie superficială și prăjiți-le într-un cuptor de 375 timp de 10 până la 15 minute, până când nucile se rumenesc ușor și miros bogat și prăjit.
Așezați-le într-un prosop de bucătărie și frecați puternic. Majoritatea pieilor vor cădea imediat. Nu vă faceți griji dacă câțiva biți încă se agață ici și colo; nu vor dăuna aromei sau texturii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.