Chard, Ricotta și calzone de ceapă dulce

Chard, Ricotta și calzone de ceapă dulce
Chard, Ricotta și calzonele de ceapă dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 589 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, parmezan, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Chard, ciuperci și Burrata Calzones, Arugula & Ricotta Calzones, și Cârnați și calzone Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați și aruncați tulpinile de cărbune; tăiați aproximativ frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Turnați uleiul de măsline într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ceapa și amestecați des până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se adaugă ciorba, se presară cu nucșoară și se condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă până se ofilesc, 3 până la 5 minute; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Pe o suprafață ușor înmuiată, împărțiți aluatul în patru bucăți egale. Folosind un sucitor ușor aromat sau mâinile, rotiți sau întindeți fiecare piesă într-o rundă de 6 inci. Dacă aluatul se micșorează, lăsați-l să se odihnească aproximativ 5 minute, apoi rulați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Într-un castron mic, amestecați ricotta, parmezanul, roșiile uscate, nucile de pin și fulgii de chile (dacă se utilizează). Condimentează cu sare și piper după gust. Movilă porțiuni egale de amestec ricotta în centrul de runde de aluat. Se acoperă cu amestec de chard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Chard ElvețianChard Elvețian
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Trageți ușor jumătate de aluat peste umplutură pentru a face o formă de jumătate de lună. Ori marginea de jos a aluatului peste marginea de sus și prindeți ferm pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Ungeți ușor vârfurile de calzone cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Transferați pe o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Coaceți calzonele pe raftul din mijloc până se rumenesc, 20 până la 25 de minute (15 până la 20 de minute într-un cuptor cu convecție).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute, apoi se transferă pe farfurii.
12
Notă: pentru a face în avans, pregătiți prin Pasul 4, apoi înghețați pe o foaie de copt. Când este înghețat, înfășurați fiecare calzone cu folie de aluminiu și păstrați la congelator până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Coaceți la 375 timp de 30 până la 35 de minute, până se rumenesc și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Prăjirea nuci: prăjirea nuci le face mai crocante și le intensifică aroma. În cazul nucilor cu piele subțire, cum ar fi alunele sau arahidele, le ușurează și îndepărtarea pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1
Puneți nucile într-o tigaie mică la foc mediu-mare și gătiți, amestecând frecvent, până când miros parfumat și transformă o nuanță deschisă de maro auriu (vor continua să se prăjească puțin mai mult atunci când sunt scoase de pe foc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Întindeți nucile într-un singur strat într-o tigaie superficială și prăjiți-le într-un cuptor de 375 timp de 10 până la 15 minute, până când nucile se rumenesc ușor și miros bogat și prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Așezați-le într-un prosop de bucătărie și frecați puternic. Majoritatea pieilor vor cădea imediat. Nu vă faceți griji dacă câțiva biți încă se agață ici și colo; nu vor dăuna aromei sau texturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista