Chard elvețian cu fasole Garbanzo și roșii proaspete

Chard elvețian cu fasole Garbanzo și roșii proaspete
Chard elvețian cu fasole Garbanzo și roșii proaspete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 123 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole garbanzo, sare și piper, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fasole garbanzo prăjită și usturoi cu Bietă Elvețiană, Fasole garbanzo prăjită și usturoi cu Bietă Elvețiană, și Fasole Garbanzo Prăjită Și Usturoi Cu Bietă Elvețiană.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Se amestecă ceapa și ceapa verde; gătiți și amestecați timp de 3 până la 5 minute, sau până când sunt moi și parfumate. Se amestecă fasolea garbanzo și se condimentează cu sare și piper; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NăutNăut
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați bietul în tigaie și gătiți până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați felii de roșii, stoarceți sucul de lămâie peste verdeață și încălziți. Farfurie, și condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VerziiVerzii

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista