Chard elvețian cu fasole Garbanzo și roșii proaspete
Chard elvețian cu fasole Garbanzo și roșii proaspete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 123 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole garbanzo, sare și piper, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fasole garbanzo prăjită și usturoi cu Bietă Elvețiană, Fasole garbanzo prăjită și usturoi cu Bietă Elvețiană, și Fasole Garbanzo Prăjită Și Usturoi Cu Bietă Elvețiană.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Se amestecă ceapa și ceapa verde; gătiți și amestecați timp de 3 până la 5 minute, sau până când sunt moi și parfumate. Se amestecă fasolea garbanzo și se condimentează cu sare și piper; se încălzește.
Așezați bietul în tigaie și gătiți până se ofilesc.
Adăugați felii de roșii, stoarceți sucul de lămâie peste verdeață și încălziți. Farfurie, și condimentează cu sare și piper după gust.