Challah, cârnați și umplutură de cireșe uscate

Challah, cârnați și umplutură de cireșe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Challah, cârnați și umplutură de cireșe uscate. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 702 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână ouă, piper, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Umplutură de cireșe uscate și cârnați italieni, Farro, dovleac, cârnați și umplutură de cireșe uscate, și Umplutură De Challah Din Grâu Integral Cu Afine Uscate Și Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Vas de copt cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Prăjiți nucile pecan într-o tigaie pentru plăcintă sau tort până când parfumurile și interiorul sunt aurii palide, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
4
Împărțiți pâinea între 2 foi mari de copt și coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până devin aurii, 15 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți cârnați, amestecând și rupând bulgări, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați cârnații într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați untul în tigaie și încălziți la foc mediu până când spuma dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapă, țelină, usturoi, ienibahar și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească ușor, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
IenibaharIenibahar
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
9
Adăugați legume în cârnați cu pâine, cireșe și nuci pecan și aruncați pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CireșeCireșe
CârnațiCârnați
Nuci PecanNuci Pecan
PâinePâine
10
Într-un castron mediu, bateți ouăle, apoi bateți în stoc, smântână și pătrunjel și turnați peste umplutură. Se amestecă bine umplutura, apoi se întinde în vas de copt. Se răcește dacă curcanul este la mai mult de 1 oră de la terminare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
PătrunjelPătrunjel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată TurciaToată Turcia
CremăCremă
StocStoc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
11
Când curcanul este gata, creșteți temperatura cuptorului la 425 buc.F. Acoperiți umplutura strâns cu folie și coaceți până când este fierbinte, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Îndepărtați folia și coaceți până când blatul devine maro auriu și crocant, încă aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
* Pâinea poate fi prăjită cu 3 zile înainte și păstrată (odată răcită) într-o pungă sigilată la temperatura camerei.* Sunsweet vinde acum pachete de 5 uncii de cireșe uscate, etichetate ca cireșe dulci și tarte Morello, care sunt umede și păstrează o culoare bună, Roșu închis.* Umplutura poate fi preparată (dar nu coaptă) cu 4 ore înainte de prăjirea curcanului. Chill, acoperit.* Rețeta de umplutură poate fi înjumătățită și coaptă într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
CireșeCireșe
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții10
Scor De Sănătate20
Revista