Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Challah, cârnați și umplutură de cireșe uscate. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 702 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână ouă, piper, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Umplutură de cireșe uscate și cârnați italieni, Farro, dovleac, cârnați și umplutură de cireșe uscate, și Umplutură De Challah Din Grâu Integral Cu Afine Uscate Și Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Vas de copt cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Prăjiți nucile pecan într-o tigaie pentru plăcintă sau tort până când parfumurile și interiorul sunt aurii palide, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
3
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
4
Împărțiți pâinea între 2 foi mari de copt și coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până devin aurii, 15 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți cârnați, amestecând și rupând bulgări, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați cârnații într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați untul în tigaie și încălziți la foc mediu până când spuma dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ceapă, țelină, usturoi, ienibahar și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească ușor, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ienibahar
țelină
Usturoi
Ceapă
9
Adăugați legume în cârnați cu pâine, cireșe și nuci pecan și aruncați pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cireșe
Cârnați
Nuci Pecan
Pâine
10
Într-un castron mediu, bateți ouăle, apoi bateți în stoc, smântână și pătrunjel și turnați peste umplutură. Se amestecă bine umplutura, apoi se întinde în vas de copt. Se răcește dacă curcanul este la mai mult de 1 oră de la terminare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Pătrunjel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată Turcia
Cremă
Stoc
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
Bol
11
Când curcanul este gata, creșteți temperatura cuptorului la 425 buc.F. Acoperiți umplutura strâns cu folie și coaceți până când este fierbinte, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
12
Îndepărtați folia și coaceți până când blatul devine maro auriu și crocant, încă aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
* Pâinea poate fi prăjită cu 3 zile înainte și păstrată (odată răcită) într-o pungă sigilată la temperatura camerei.* Sunsweet vinde acum pachete de 5 uncii de cireșe uscate, etichetate ca cireșe dulci și tarte Morello, care sunt umede și păstrează o culoare bună, Roșu închis.* Umplutura poate fi preparată (dar nu coaptă) cu 4 ore înainte de prăjirea curcanului. Chill, acoperit.* Rețeta de umplutură poate fi înjumătățită și coaptă într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 2 litri.