Chai Latte Cupcakes
Chai Latte Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 229 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați instant Chai tea latte mix, scorțișoară măcinată, betty vanilla cake mix și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chai Latte Cupcakes, Chai Latte Cupcakes, și Cupcakes Chai Latte condimentate cu cremă de unt de bezea Elvețiană cu scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați căni de copt Reynolds în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu cu microunde, chipsuri de copt cu microunde la 30 de secunde; se amestecă până se topește. Dacă este necesar, cuptorul cu microunde cu 15 secunde mai mult. Se amestecă până se omogenizează; se răcește 5 minute. Se amestecă glazura până se omogenizează bine.
Răspândiți imediat sau amestecați amestecul de glazură pe cupcakes.
Se presara cu scortisoara. Depozitați ușor acoperit.