Cești cu carne de curcan și legume
Ai nevoie de un aperitiv fără lactate ? Cupele cu carne de curcan și legume ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 56 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 67 de calorii . Dacă aveți dovlecei, sos worcestershire, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. 1874 de oameni au fost impresionați de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Frip de carne cu legume , Chif de carne învelit în bacon și Chif de carne german Falscher Hase .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pulverizați 20 de căni de brioșe cu spray de gătit.
Puneți dovlecelul, ceapa și ardeiul gras roșu într-un robot de bucătărie și amestecați de mai multe ori până se toacă mărunt, dar nu se lichefiază.
Puneți legumele într-un bol și amestecați curcanul măcinat, cușcușul, ou, sosul Worcestershire și muștarul Dijon până se combină bine. Umpleți fiecare ceașcă de brioșe pregătită aproximativ 3/4. Acoperiți fiecare ceașcă cu aproximativ 1 linguriță de sos grătar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sucurile curg limpede, aproximativ 25 de minute. Temperatura internă a unei brioșe măsurată de un termometru pentru carne cu citire instantanee trebuie să fie de cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.