Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Ceviche Perlita ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 13,55 USD pe porție. O porție conține 1527 calorii, 83g de proteine, și 108g de grăsime. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Un amestec de serrano chile, roșii de struguri, biban de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos), Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați peștele și 2 linguri. fiecare suc de lămâie și lămâie. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore și până la 6, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pește
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Între timp, amestecați uleiul de măsline, oregano (frecat mai întâi între palme dacă petele sunt mari) și sucul de jalapeo murat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Scurgeți peștele într-o strecurătoare, aruncând sucurile și adăugați la amestecul de ulei de măsline. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Adăugați jalapeos murat, ceapă, roșii, castraveți, măsline, brânză, serrano și coriandru. Peel avocado, tăiat în 1/2-in. cuburi și aruncați ușor cu 1 lingură rămasă. suc de lămâie; adăugați în castron și aruncați ceviche ușor și bine. Condimentează după gust cu sare și 1 lingură rămasă. suc de lămâie.