Ceviche Perlita

Ceviche Perlita
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Ceviche Perlita ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 13,55 USD pe porție. O porție conține 1527 calorii, 83g de proteine, și 108g de grăsime. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Un amestec de serrano chile, roșii de struguri, biban de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos), Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați peștele și 2 linguri. fiecare suc de lămâie și lămâie. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore și până la 6, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PeștePește
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Între timp, amestecați uleiul de măsline, oregano (frecat mai întâi între palme dacă petele sunt mari) și sucul de jalapeo murat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scurgeți peștele într-o strecurătoare, aruncând sucurile și adăugați la amestecul de ulei de măsline. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Adăugați jalapeos murat, ceapă, roșii, castraveți, măsline, brânză, serrano și coriandru. Peel avocado, tăiat în 1/2-in. cuburi și aruncați ușor cu 1 lingură rămasă. suc de lămâie; adăugați în castron și aruncați ceviche ușor și bine. Condimentează după gust cu sare și 1 lingură rămasă. suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CastraveteCastravete
TomateTomate
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se servește cu chipsuri de tortilla și sos fierbinte de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Ardei IuteArdei Iute
SosSos

Ingrediente

1avocado copt fermavocado copt ferm1pentru fiecare.Sos mexican de chile fierbinte, cum ar fi CholulaSos mexican de chile fierbinte, cum ar fi Cholula1pentru fiecare.Sare kosher grosieră după gustSare kosher grosieră după gust1castraveți, curățați, însămânțați și tăiați în 1/4-in. cuburicastraveți, curățați, însămânțați și tăiați în 1/4-in. cuburi851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 cană cotija foarte mărunțită (brânză mexicană fermă) sau brânză feta (aproximativ1/2 cană cotija foarte mărunțită (brânză mexicană fermă) sau brânză feta (aproximativ23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de cilantro tocatefrunze proaspete de cilantro tocate1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii de struguri sau 1 roșie medie coaptă, tăiată în 1/4-in. cuburiroșii de struguri sau 1 roșie medie coaptă, tăiată în 1/4-in. cuburi1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.măsline verzi fără sâmburi (de preferință nu sărate în oțet; dacă sunt, clătiți cu apă înainte de utilizare), tocate măruntmăsline verzi fără sâmburi (de preferință nu sărate în oțet; dacă sunt, clătiți cu apă înainte de utilizare), tocate mărunt33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1Oreos dublu umplutoregano uscat, de preferință Mexicanoregano uscat, de preferință Mexican23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc dintr-un borcan de jalape murat feliat de jalape (uneori etichetatsuc dintr-un borcan de jalape murat feliat de jalape (uneori etichetat3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.halibut foarte proaspăt dezosat, fără piele sau biban de mare, tăiat în 1/4-in. la 1/2-în. cuburihalibut foarte proaspăt dezosat, fără piele sau biban de mare, tăiat în 1/4-in. la 1/2-în. cuburi1serrano chile, tocatăserrano chile, tocată1pentru fiecare.Chipsuri groase de tortillaChipsuri groase de tortilla11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă albă dulce, tocată măruntceapă albă dulce, tocată mărunt
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate84
Revista