Ceviche cu Pătlagine crocante

Ceviche cu Pătlagine crocante
Ceviche cu pătlagină crocantă ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $3.97 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 374 calorii. Un amestec de ulei de măsline, creveți, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 83%. Rețete similare includ Carne de vită cubaneză crocantă, mărunțită, cu ceapă prăjită și Pătlagine, Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos), și Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați fructele de mare cu toate ingredientele, cu excepția uleiului de măsline și a patlaginelor. Amestecați ușor pentru a combina și acoperi fructele de mare cu sucurile. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătlaginăPătlagină
Fructe De MareFructe De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie mare de sote la foc mediu, adăugați 2 linguri de ulei de măsline și aruncați 1 1/2 lingură porții de pătlagine mărunțite în ulei. Gatiti fiecare portie pana se rumeneste, intorcand o data. Folosind o furculiță, scoateți pătlaginele din ulei pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătlaginăPătlagină
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Serviți o porție răcită de ceviche cu niște pătlagine crocante deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista