Cereale de mic dejun la țară

Cereale de mic dejun la țară
Cerealele de mic dejun country ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 6. O porție conține 227 de calorii, 5 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multora le-a plăcut acest mic dejun. Un amestec de stafide, orez brun, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupcakes cu cereale pentru mic dejun, Cereale pentru mic dejun cu ciocolată și Cereale pentru mic dejun Muesli.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați orezul, laptele, stafidele, untul, scorțișoara și sarea. Se aduce la fierbere, amestecând din când în când. Reduce caldura; se acopera si se fierbe 8-10 minute sau pana se ingroasa. Dacă doriți, acoperiți cu miere, zahăr brun sau fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Miere, Zahăr Brun Sau Fructe ProaspeteOpțional Miere, Zahăr Brun Sau Fructe Proaspete
1/8 Până La 1/2 Linguriță Sare1/8 Până La 1/2 Linguriță Sare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista