Cel Mai Bun Vreodată Salsa De Porumb Cilantro

Cel mai bun vreodată Salsa de porumb Cilantro ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 196 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cilantro, porumb de urechi pe știulete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crabcakes Cilantro cu Salsa de porumb Dijon, Torturi De Coriandru De Porumb Cu Salsa De Dovlecel Prăjită, și Cilantro - usturoi cu Salsa de porumb Zesty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Gătiti porumbul pe grătarul preîncălzit până când sâmburii sunt ușor carbonizați, dar încă fermi, 3 până la 5 minute pe fiecare parte, întorcându-se des.
Tăiați sâmburii de pe știuleți, transferați într-un bol mare de salată și lăsați să se răcească.
Se amestecă roșiile, avocado, cilantro, ceapa albă, usturoiul, uleiul de măsline și oțetul de vin roșu; condimentează cu sare kosher.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.