Cel Mai Bun Vreodată Salsa De Porumb Cilantro

Cel Mai Bun Vreodată Salsa De Porumb Cilantro
Cel mai bun vreodată Salsa de porumb Cilantro ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 196 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cilantro, porumb de urechi pe știulete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crabcakes Cilantro cu Salsa de porumb Dijon, Torturi De Coriandru De Porumb Cu Salsa De Dovlecel Prăjită, și Cilantro - usturoi cu Salsa de porumb Zesty pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Gătiti porumbul pe grătarul preîncălzit până când sâmburii sunt ușor carbonizați, dar încă fermi, 3 până la 5 minute pe fiecare parte, întorcându-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Tăiați sâmburii de pe știuleți, transferați într-un bol mare de salată și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă roșiile, avocado, cilantro, ceapa albă, usturoiul, uleiul de măsline și oțetul de vin roșu; condimentează cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ceapă AlbăCeapă Albă
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista