Cel Mai Bun Sos Roșu Enchilada
Cel mai bun sos Enchilada roșu ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 1,57 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 460 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, chimenul măcinat, uleiul de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 94 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Placinta Enchilada cu sos enchilada de 2 Minute, și Sos Roșu Enchilada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Aranjați chilele ancho pe o foaie de copt și prăjiți în cuptorul preîncălzit 3 până la 4 minute; scoateți tulpinile, pulpa și semințele din ardeii prăjiți.
Așezați ardeii într-un bol și turnați suficientă apă fierbinte în bol pentru a acoperi complet; se lasă la macerat 1 oră.
Combinați chilele ancho, pasta de roșii, uleiul de porumb, usturoiul, sarea, oregano, chimenul și aproximativ 1 cană de bulion de vită într-un blender; amestecați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-o cratiță cu bulionul de vită rămas și se pune la foc mediu; se fierbe până se încălzește, aproximativ 10 minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.