Cel Mai Bun Glazură Albă Vreodată

Cel Mai Bun Glazură Albă Vreodată
Cel mai bun glazură albă vreodată este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 923 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 209 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, extract de imitație vanillan clar, scurtare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o glazură. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 11%. Încercați Tort de fructe de bijuterie de iarnă cu glazură albă, Tort de mac cu lămâie cu glazură albă, și Agent imobiliar roșu catifea negrese cu glazură de ciocolată albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați zahărul, scurtarea, apa și vanilia. Bateți la viteză mică pentru a combina, apoi bateți la viteză medie timp de cinci minute. La început nu va arăta ca glazură, dar mențineți mixerul în funcțiune timp de cinci minute complete și apoi ați terminat!
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Notă: Dacă nu utilizați acest lucru pentru decorare, ci doar pentru înghețarea tortului, subțiați glazura adăugând 3 tbs. de sirop de porumb, sau apă la glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
GlazurăGlazură
ApăApă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista