Cel Mai Bun Glazura Buttercream

Cel Mai Bun Glazura Buttercream
Cel mai bun glazura Buttercream este un vegetarian glazura. Această rețetă face 15 porții cu 178 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1639 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți extract de vanillan, făină, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Glazură De Unt De Vanilie Și Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, Glazura De Unt-Glazura Portocalie, și Glazură De Unt.

Instrucțiuni

1
În făină cratiță mică bucătar și lapte până când se formează o minge, amestecand constant. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Cu un mixer electric, bateți untul și zahărul până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Bateți ambele amestecuri împreună la viteză mare până când sunt pufoase și netede.
4
Adăugați vanilia și bateți până se combină. La frigider pentru aproximativ 1/2 oră, până când este de consistență de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista