Cel Mai Bun Caramele Vreodată - Super Ușor
Cel mai bun caramele vreodată - Super ușor este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 6 porții. O porție conține 1285 calorii, 9g de proteine, și 96G de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți migdale, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Allrecipes are 10148 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Încercați Trufă De Ciocolată Neagră Super Ușoară, Pui De Nucă De Cocos: Super Rapid-Super Ușor-Super Yum, și Super Ușor, Super Umed Ciocolata Prajiturele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare cu fund greu, combinați untul, zahărul și sarea. Gatiti la foc mediu, amestecand pana se topeste untul. Se lasă să fiarbă și se fierbe până când amestecul devine o culoare chihlimbar închisă, iar temperatura a ajuns la 285 grade F (137 grade C). Se amestecă ocazional.
În timp ce caramelul se gătește, acoperiți o foaie mare de copt cu folie de aluminiu sau hârtie pergament.
De îndată ce caramelul atinge temperatura adecvată, turnați-l pe foaia de copt pregătită.
Presărați ciocolata deasupra și lăsați-o să se înmoaie un minut sau două.
Întindeți ciocolata într-un strat subțire uniform odată ce este topită.
Presărați nucile peste ciocolată și apăsați ușor. Punerea unei pungi de plastic peste mână va reduce la minimum mizeria.
Așezați caramelul în frigider pentru a se răci până când este setat. Se rupe în bucăți și se păstrează într-un recipient etanș.