Cele mai bune burgeri de sfeclă și fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $1.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă este plăcută de 659 de gurmanzi și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână chimen, coriandru, orez brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ovăzul laminat de modă veche, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mic Dejun Cu Fructe De Ovăz [Fără Lactate, Gluten Și Zahăr] ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Cel mai bun burgeri de sfeclă și fasole, Burgeri De Sfeclă De Fasole Neagră Fumurie, și Cele mai bune burgeri de legume cu sfeclă și fasole.
Instrucțiuni
1
Procesați ovăzul într-un robot de bucătărie până când s-au redus la o făină fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Scurgeți și clătiți una dintre conservele de fasole și transferați fasolea în robotul de bucătărie. Împrăștiați prunele deasupra. Pulsați în explozii de 1 secundă doar până când fasolea este tocată aproximativ, nu atât de mult încât să devină ciuperci de 8 până la 10 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Transferați acest amestec într-un bol mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Scurgeți și clătiți a doua cutie de fasole și adăugați și aceste fasole întregi în vasul de amestecare.Radeți sfecla prăjită: folosiți marginea unei linguri sau a unui prosop de hârtie pentru a răzui pielea de pe sfecla prăjită răcită; pielea ar trebui să alunece ușor. Radeți sfecla decojită pe cele mai mari găuri ale unei răzătoare de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cutie Răzătoare
6
Transferați grătarele de sfeclă într-o strecurătoare așezată peste chiuvetă. Apăsați și strângeți grătarele de sfeclă pentru a îndepărta cât mai mult lichid din sfeclă. (Puteți face acest lucru și peste un castron și puteți salva sucul de sfeclă în alt scop.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Transferați sfecla stoarsă, orezul fiert și ceapa sotată în vasul cu fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Presărați uleiul de măsline, muștarul brun, 2 lingurițe de boia afumată, chimen, coriandru și cimbru deasupra amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi
1
Încălziți o tigaie din fontă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați câteva linguri de ulei vegetal pentru a acoperi complet fundul tigaiei. Când vedeți strălucirea uleiului și o mișcare de apă se evaporă la contact, tigaia este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Transferați prăjiturile în tigaie. Gătiți cât de multe se vor potrivi fără aglomerare; în mod normal, gătesc 3 torturi la un moment dat în tigaia mea din fontă de 10 inci.Gatiti prajiturile timp de 2 minute, apoi intoarceti-le pe cealalta parte. Ar trebui să vedeți o crustă frumoasă pe partea gătită. Dacă se rup bucăți atunci când răsturnați burgerii, puneți-le la loc cu spatula. Gatiti inca 2 minute, apoi acoperiti tigaia si reduceti focul la mediu-mic. Gatiti inca 4 minute pana cand prajiturile se incalzesc. Dacă adăugați brânză, așezați o felie peste burgeri în ultimul minut de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Serviți burgerii vegetali pe chifle moi de burger sau pâine sandwich ușor prăjită, împreună cu niște verdeață proaspătă.Note de rețetă: congelarea burgerilor: burgerii pot fi congelați crudi sau fierți. Înfășurați fiecare burger individual în plastic sau între foi de hârtie pergament și înghețați. Burgerii crudi sunt cei mai buni dacă sunt dezghețați la frigider peste noapte înainte de gătit. Burgerii fierți pot fi reîncălziți în cuptor, un cuptor cu prăjitor de pâine sau cuptorul cu microunde.Burgeri la grătar: deși nu am avut ocazia să încerc la grătar acești burgeri, sunt suficient de Fermi pentru a se descurca bine pe un grătar, mai ales dacă îi gătiți într-o tigaie la grătar sau alt dispozitiv. De asemenea, poate doriți să adăugați un ou la amestec pentru a ajuta burgerii să se țină mai bine.A face propriile fasole: Northstar face propriile lor fasole neagră pentru burgeri lor. Dacă doriți să faceți acest lucru, încercați să vă gătiți fasolea cu o ceapă, un cățel sau doi de usturoi și niște ardei uscați ancho sau chipotle chile pentru un plus de aromă.Această postare și rețetă au fost actualizate pentru prima dată publicate în octombrie 2009.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Hamburger Bun
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Verzii
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Mărar Proaspăt, Smuls
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri