Cecchi prăjiți, migdale și fistic
Cecchi prăjiți, migdale și fistic necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 68 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 208 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork necesită migdale, fistic, ulei de măsline și frunze de rozmarin. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54%, care este solid. Încercați Asylum Brownies, cu fistic, nuci și migdale, budincă de orez cu șofran cu merisoare, migdale și fistic și tartă cu ciocolată albă și zmeură, cu migdale și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți fasolea garbanzo pe o tavă de copt tapetată cu folie. Se amestecă cu 1 lingură de ulei de măsline și se întinde fasolea într-un singur strat.
Se da la cuptor si se coace pana devin aurii, aproximativ 30 de minute.
Scoateți fasolea garbanzo din cuptor.
Adăugați ingredientele rămase la fasolea garbanzo și amestecați cu grijă pentru a acoperi toate fasolea și nucile.
Întindeți amestecul într-un singur strat.
Lasam sa se raceasca putin si punem in boluri de servire.