Ceapă prăjită umplută cu feta

Ceapă prăjită umplută cu feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa prăjită umplută cu Feta. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 2 și costă $ 4.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 738 calorii. 51 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți pătrunjel, ulei de măsline plus extra, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Smores De Interior: Bunătate Prăjită, Prăjită, Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, și Ceapa la cuptor cu Feta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 190C/gaz 5 / ventilator 170C. curățați ceapa lăsându-le întregi, îndepărtând primul strat de ceapă pe măsură ce curățați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Tăiați-le în jumătate pe mijloc și îndepărtați mai multe straturi din centrul fiecăruia folosind o linguriță. Umpleți găurile cu o felie mică de ceapă luată din straturile centrale. Aranjați jumătățile de ceapă, tăiate cu fața în sus într-un vas mic pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se toarnă un strop de apă în vas și se unge ceapa cu puțin ulei. Acoperiți bine vasul cu folie și coaceți timp de 45-50 de minute până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Între timp, tocați mărunt straturile interioare.
5
Încălziți uleiul rămas într-o cratiță de dimensiuni medii și prăjiți ceapa tocată, amestecând ocazional, timp de 10 minute până se înmoaie și începe să se rumenească, lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Amestecați ceapa tocată răcită într-un bol cu jumătate de feta, pesmetul, ardeiul iute, roșiile uscate la soare, cimbru și pătrunjel tocat,nucile, oul bătut și puțină sare și piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă bine până se combină totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Măriți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C. împărțiți umplutura feta între ceapă, apoi împrăștiați peste brânza rămasă și presărați peste câteva crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Stropiți peste puțin ulei din borcanul de roșii și gătiți timp de 25 de minute până când umplutura clocotește și feta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții2
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista