Ceapă prăjită umplută cu feta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa prăjită umplută cu Feta. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 2 și costă $ 4.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 738 calorii. 51 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți pătrunjel, ulei de măsline plus extra, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Smores De Interior: Bunătate Prăjită, Prăjită, Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, și Ceapa la cuptor cu Feta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190C/gaz 5 / ventilator 170C. curățați ceapa lăsându-le întregi, îndepărtând primul strat de ceapă pe măsură ce curățați.
Tăiați-le în jumătate pe mijloc și îndepărtați mai multe straturi din centrul fiecăruia folosind o linguriță. Umpleți găurile cu o felie mică de ceapă luată din straturile centrale. Aranjați jumătățile de ceapă, tăiate cu fața în sus într-un vas mic pentru cuptor.
Se toarnă un strop de apă în vas și se unge ceapa cu puțin ulei. Acoperiți bine vasul cu folie și coaceți timp de 45-50 de minute până când sunt fragede.
Între timp, tocați mărunt straturile interioare.
Încălziți uleiul rămas într-o cratiță de dimensiuni medii și prăjiți ceapa tocată, amestecând ocazional, timp de 10 minute până se înmoaie și începe să se rumenească, lăsați să se răcească.
Amestecați ceapa tocată răcită într-un bol cu jumătate de feta, pesmetul, ardeiul iute, roșiile uscate la soare, cimbru și pătrunjel tocat,nucile, oul bătut și puțină sare și piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă bine până se combină totul.
Măriți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C. împărțiți umplutura feta între ceapă, apoi împrăștiați peste brânza rămasă și presărați peste câteva crenguțe de cimbru.
Stropiți peste puțin ulei din borcanul de roșii și gătiți timp de 25 de minute până când umplutura clocotește și feta se rumeneste.