Ceapă perlată glazurată în Port cu frunze de dafin

Ceapă perlată glazurată în Port cu frunze de dafin
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, port Rubin, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pui prăjit cu struguri roșii, ceapă perlată caramelizată și sos de tigaie Port, Ceapă Perlată Glazurată, și Ceapă Perlată Glazurată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați X peste capetele rădăcinii cepei de pere; așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Se toarnă apă fierbinte peste ceapă; se lasă la macerat 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
3
Scoateți ceapa din apă și coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
4
Transferați în oală mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați Port, bulion, frunze de dafin și zahăr brun; se aduce la fierbere,amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu. Fierbeți până când ceapa este fragedăcând este străpuns cu cuțit ascuțit, aproximativ 30 de minute. Folosind lingura cu fante, transferațiceapa la castron. Se fierbe lichidul în oală până la sirop și se reduce la 3 linguri, aproximativ 15 minute. Aruncați frunzele de dafin. Se amestecă oțet în reducerea portului. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ReducereReducere
CeapăCeapă
BulionBulion
ZahărZahăr
PortPort
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CuțitCuțit
BolBol
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se toarnă reducerea portului peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
CeapăCeapă
PortPort
7
Serviți caldsau la temperatura camerei. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aducela temperatura camerei înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista