Ceapă perlată glazurată în Port cu frunze de dafin
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, port Rubin, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pui prăjit cu struguri roșii, ceapă perlată caramelizată și sos de tigaie Port, Ceapă Perlată Glazurată, și Ceapă Perlată Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați X peste capetele rădăcinii cepei de pere; așezați într-un castron mare.
Se toarnă apă fierbinte peste ceapă; se lasă la macerat 1 oră.
Scoateți ceapa din apă și coajați.
Transferați în oală mare.
Adăugați Port, bulion, frunze de dafin și zahăr brun; se aduce la fierbere,amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu. Fierbeți până când ceapa este fragedăcând este străpuns cu cuțit ascuțit, aproximativ 30 de minute. Folosind lingura cu fante, transferațiceapa la castron. Se fierbe lichidul în oală până la sirop și se reduce la 3 linguri, aproximativ 15 minute. Aruncați frunzele de dafin. Se amestecă oțet în reducerea portului. Condimentează după gust cu sare.
Se toarnă reducerea portului peste ceapă.
Serviți caldsau la temperatura camerei. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aducela temperatura camerei înainte de servire.