Ceapă dulce și cimbru
Ceapa dulce și scufundarea cu cimbru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 104 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 88 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de cimbru, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Dulce Vidalian Ceapa Dip, Clătite de cartofi dulci, ceapă și cimbru, și Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand des, pana devine aurie, 12-15 minute.
Adăugați cimbru tocat, sare și piper și gătiți încă un minut.
Lasă să se răcească. Se amestecă iaurtul și se transferă într-un castron. Se răcește cel puțin 30 de minute (este și mai bine a doua zi).
Se ornează cu crenguțe de cimbru și se servește cu chipsuri.
Faceți înainte: până la 4 zile, răcit.