Ceapă cremă și salvie

Ceapă cremă și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa cremă și Salvia. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.0 pe portie. O porție conține 220 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți jumătate și jumătate smântână, salvie, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Porumb cremă cu salvie prăjită, Ceapă Cremă, și Ceapă cremă II pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți ceapa ușor în partea de sus și de jos. Se fierbe ceapa ușor în apă sărată până se înmoaie (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Sotati ciupercile feliate in unt sau margarina. Se amestecă făina. Se amestecă jumătate și jumătate sau lapte, sare, salvie, 1/2 din coaja de lămâie și tot sucul de lămâie. Gatiti, amestecand la foc mediu pana cand sosul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Puneți ceapa gătită în vasul de copt pregătit și turnați sosul de ciuperci peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Presărați blatul cu pătrunjelul tocat, coaja de lămâie rămasă și boia de ardei după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista