Ceapă cremă și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa cremă și Salvia. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.0 pe portie. O porție conține 220 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți jumătate și jumătate smântână, salvie, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Porumb cremă cu salvie prăjită, Ceapă Cremă, și Ceapă cremă II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți ceapa ușor în partea de sus și de jos. Se fierbe ceapa ușor în apă sărată până se înmoaie (aproximativ 30 de minute).
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt superficial.
Sotati ciupercile feliate in unt sau margarina. Se amestecă făina. Se amestecă jumătate și jumătate sau lapte, sare, salvie, 1/2 din coaja de lămâie și tot sucul de lămâie. Gatiti, amestecand la foc mediu pana cand sosul se ingroasa.
Puneți ceapa gătită în vasul de copt pregătit și turnați sosul de ciuperci peste ele.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 20 de minute.
Presărați blatul cu pătrunjelul tocat, coaja de lămâie rămasă și boia de ardei după gust.