Ceai Dulce Julep Pops

Ceai Dulce Julep Pops
Ceai dulce Julep Pops ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pliculețe de ceai de dimensiuni familiale, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Mentă Julep Ceai Dulce, Dulce Apple Pops, și POP-Uri De Ceai Dulce Congelate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de apă la fierbere într-un 2-qt. cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc, se adaugă pliculețe de ceai și se amestecă 1 cană de frunze proaspete de mentă ambalate ferm. Acoperiți și abrupți 10 minute. Aruncați pungile de ceai și menta. Se amestecă 1 cană de apă rece, bourbon, zahăr și suc de lămâie, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
3
Se toarnă amestecul în cupe de hârtie; adăugați o frunză de mentă și o felie mică de lămâie la fiecare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Acoperiți fiecare cană cu folie de aluminiu; faceți o mică fantă în centru și introduceți 1 lingură de înghețată în fiecare cană. Congelați 8 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Revista