Ceai De Mentă Marocan
Ceaiul de mentă marocan ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 18 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de frunze de mentă, apă, ceai de praf de pușcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Încercați Ceai cu gheață marocan-mentă, Legume Prăjite Cu Mentă Marocană, și Salată de miel marocan cu morcovi și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu; acoperiți și abrupți 5 minute. Se strecoară amestecul de ceai printr-o sită fină într-un bol; aruncați solidele.
Notă: când obțineți ceai liber din pungile de ceai, o pungă obișnuită de ceai verde va produce 1 linguriță de frunze de ceai libere.