Cea Mai Tare Tocană De Vită

Cea Mai Tare Tocană De Vită
Cea mai bună tocană de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1392 calorii. Pentru $ 6.56 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Toamna. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 43 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Un amestec de pâine țărănească, ciuperci, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Cea Mai Tare Tocană De Vită, Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Ficat de vită cu compot de smochine, slănină și ceapă caramelizată [sau ficatul de vită final ] pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți o cratiță mare cu fund greu sau un cuptor olandez la foc mediu-mare cu uleiul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
În timp ce tigaia se încălzește, aranjați făina pe o farfurie mare. Condimentați carnea de vită cubată cu puțină sare și piper negru proaspăt măcinat și apoi aruncați făina pentru a acoperi. Scuturați excesul de făină și adăugați bucățile de vită într-un singur strat în tigaia fierbinte, având grijă să nu aglomerați tigaia, s-ar putea să trebuiască să lucrați în loturi. Se rumenesc bine toate cuburile pe toate părțile. Odată ce toată carnea a fost rumenită, scoateți-o pe o farfurie și rezervați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați vinul în tigaie și aduceți-l la foc mic în timp ce răzuiți fundul tigaiei cu o lingură de lemn, asigurându-vă că slăbiți toate acele bucăți gustoase. Odată ce vinul s-a încălzit adăugați carnea rumenită, cimbru, usturoi zdrobit, fâșie de coajă de portocală, cuișoare măcinate, piper negru proaspăt măcinat și sare, după gust, frunze de dafin și stoc de vită. Aduceți amestecul până la fierbere și apoi reduceți focul la foc mic și gătiți descoperit până când lichidele încep să se îngroașe, aproximativ 15 până la 20 de minute. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
După 2 ore adăugați cartofi înjumătățiți, morcovi feliați, ceapă perlată și ciuperci, împreună cu un vârf de zahăr pentru a echilibra acidul din vinul roșu. Întoarceți ușor focul și fierbeți, neacoperit, timp de încă 30 de minute, până când legumele și carnea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Adăugați mazărea congelată în ultimul minut de gătit. Condimentează cu sare și piper și îndepărtează crengutele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Pentru a servi, așezați tocană într-un bol de supă, garnisiți cu pătrunjel, stropiți cu ulei de măsline și adăugați o păpușă de smântână de hrean. Chiar înainte de servire, adăugați o felie de pâine țărănească prăjită, pe jumătate scufundată în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Combinați smântâna, hreanul preparat și o picătură de ulei de măsline într-un bol mic și amestecați până se combină bine. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați o bucată de amestec deasupra tocăniței și garnisiți cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
10
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Puneți o tigaie în cuptor, astfel încât să devină bună și fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Așezați feliile de pâine pe tigaia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Stropiți pâinea cu uleiul de măsline extravirgin coaceți timp de 5 minute, până când pâinea este prăjită frumos. Frecați feliile de pâine cu căței de usturoi și aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Ingrediente

2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi907ardei habenerocarne de vită chuck umăr friptură, tăiate în bucăți de 2 inch (această tăietură este, de asemenea, numit chuck umăr oală friptură și chuck friptură dezosată)carne de vită chuck umăr friptură, tăiate în bucăți de 2 inch (această tăietură este, de asemenea, numit chuck umăr oală friptură și chuck friptură dezosată)5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboia de ardei iute, afumată dacă se poateboia de ardei iute, afumată dacă se poate1pâinepâine țărănească, feliată în bucăți de 1/2 inchpâine țărănească, feliată în bucăți de 1/2 inch3Crustă: firimituri de biscuiți grahamColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional227ardei habeneromorcovi, decojiți și feliațimorcovi, decojiți și feliați6puțin dovlecel tocatArpagic, tocat fin, ca garniturăArpagic, tocat fin, ca garnitură1sticlăvin roșu sec de bună calitate (recomandat: Burgundia)vin roșu sec de bună calitate (recomandat: Burgundia)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1lasăPătrunjel plat proaspăt, tocat, pentru garniturăPătrunjel plat proaspăt, tocat, pentru garnitură4cuișoare de usturoi, înjumătățitecuișoare de usturoi, înjumătățite6cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite0cp. legume (de exemplu, spanac)cuișoare măcinatecuișoare măcinate1parmezan rashrean preparathrean preparat9smallscartofi noi, curățați și tăiați în 1/2cartofi noi, curățați și tăiați în 1/2591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirgin, pentru prăjit, plus mai mult pentru a stropiulei de măsline extravirgin, pentru prăjit, plus mai mult pentru a stropi6puțin dovlecel tocatUlei de măslineUlei de măsline6puțin dovlecel tocatUlei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin1portocaliu, coaja îndepărtată în trei benzi de 1 inchportocaliu, coaja îndepărtată în trei benzi de 1 inch1lasăPătrunjel tocatPătrunjel tocat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă perlată înghețată, o mână mareceapă perlată înghețată, o mână mare227ardei habeneromazăre de grădină congelată sau proaspătămazăre de grădină congelată sau proaspătă6puțin dovlecel tocatSare și piperSare și piper6puțin dovlecel tocatSare de mare și piper negru proaspăt măcinatSare de mare și piper negru proaspăt măcinat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe8crenguțe proaspete de cimbrucrenguțe proaspete de cimbru454ardei habenerociuperci albe, tăiate în 1/2ciuperci albe, tăiate în 1/2
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate78
Revista