Cea mai bună tocană de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1392 calorii. Pentru $ 6.56 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Toamna. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 43 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Un amestec de pâine țărănească, ciuperci, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Cea Mai Tare Tocană De Vită, Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Ficat de vită cu compot de smochine, slănină și ceapă caramelizată [sau ficatul de vită final ] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți o cratiță mare cu fund greu sau un cuptor olandez la foc mediu-mare cu uleiul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
În timp ce tigaia se încălzește, aranjați făina pe o farfurie mare. Condimentați carnea de vită cubată cu puțină sare și piper negru proaspăt măcinat și apoi aruncați făina pentru a acoperi. Scuturați excesul de făină și adăugați bucățile de vită într-un singur strat în tigaia fierbinte, având grijă să nu aglomerați tigaia, s-ar putea să trebuiască să lucrați în loturi. Se rumenesc bine toate cuburile pe toate părțile. Odată ce toată carnea a fost rumenită, scoateți-o pe o farfurie și rezervați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați vinul în tigaie și aduceți-l la foc mic în timp ce răzuiți fundul tigaiei cu o lingură de lemn, asigurându-vă că slăbiți toate acele bucăți gustoase. Odată ce vinul s-a încălzit adăugați carnea rumenită, cimbru, usturoi zdrobit, fâșie de coajă de portocală, cuișoare măcinate, piper negru proaspăt măcinat și sare, după gust, frunze de dafin și stoc de vită. Aduceți amestecul până la fierbere și apoi reduceți focul la foc mic și gătiți descoperit până când lichidele încep să se îngroașe, aproximativ 15 până la 20 de minute. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cuișoare De Pământ
Coaja De Portocala
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Carne De Vită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
După 2 ore adăugați cartofi înjumătățiți, morcovi feliați, ceapă perlată și ciuperci, împreună cu un vârf de zahăr pentru a echilibra acidul din vinul roșu. Întoarceți ușor focul și fierbeți, neacoperit, timp de încă 30 de minute, până când legumele și carnea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Semințe De Leuștean Pudră
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați mazărea congelată în ultimul minut de gătit. Condimentează cu sare și piper și îndepărtează crengutele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Pentru a servi, așezați tocană într-un bol de supă, garnisiți cu pătrunjel, stropiți cu ulei de măsline și adăugați o păpușă de smântână de hrean. Chiar înainte de servire, adăugați o felie de pâine țărănească prăjită, pe jumătate scufundată în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Combinați smântâna, hreanul preparat și o picătură de ulei de măsline într-un bol mic și amestecați până se combină bine. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați o bucată de amestec deasupra tocăniței și garnisiți cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
10
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Puneți o tigaie în cuptor, astfel încât să devină bună și fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Așezați feliile de pâine pe tigaia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Stropiți pâinea cu uleiul de măsline extravirgin coaceți timp de 5 minute, până când pâinea este prăjită frumos. Frecați feliile de pâine cu căței de usturoi și aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii