Cayeye și Cabeza de Gato (pătlagină verde cu piure columbian)
Cayeye și Cabeza de Gato (pătlagină verde cu piure Columbian) este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 565 calorii, 17g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 182 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați avocado, roșii, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Supă de pătlagină columbiană (Sopa de Platano), Naco o pur și simplu de Papas (piure de cartofi în stil columbian), și PĂTLAGINĂ VERDE PRĂJITĂ CU CREVEȚI ȘI AVOCADO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti bananele verzi sau patlaginele verzi pana se inmoaie. Tulpina și mash.In o tigaie medie la foc mediu puneți untul, ceapa, roșiile, ardeiul gras roșu, usturoiul și achiote. Gatiti amestecul timp de aproximativ 7 minute, apoi adaugati la piureul de patlagina si setati aside.To serviți, așezați niște cayeye pe o farfurie și acoperiți cu ou prăjit, brânză mărunțită și avocado tăiat cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)