Caviar pe Pumpernickel cu smântână
Caviar pe Pumpernickel cu smantana ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 111 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica ceapa, smântână, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Omletă cu ouă de rață cu Caviar și smântână, Blini de cartofi cu smântână și Caviar, și Quesadillas de ceapă roșie, smântână și Caviar.
Instrucțiuni
Forțați ouăle printr-o sită într-un castron mic și aruncați ușor cu ceapă.
Tăiați 36 de felii de pumpernickel în pătrate de 1 1/4 inch, apoi acoperiți fiecare cu 1/2 linguriță smântână, 1/2 linguriță ou și 1/2 linguriță caviar.
* Ouăle pot fi fierte cu 2 zile înainte și răcite. Se toacă ceapa și se adaugă în ou în decurs de 1 oră de la servire. * Pătratele Pumpernickel pot fi tăiate cu 1 zi înainte și păstrate, învelite strâns în folie de plastic, la temperatura camerei.