Catalina Swai picant
Catalina Swai picant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 1 porție cu 404 calorii, 23 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 2,83 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Un amestec de file de pește swai, sos de salată catalina, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană. Cu un scor de lingură de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Swai dulce și picant cu salsa de citrice, Swai dulce și picant cu salsa de citrice și dressing Catalina: dulce, picant și făcut pentru orice.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar de exterior pentru căldură medie-mare.
Pune o bucată mare de folie de aluminiu pe o suprafață de lucru; prindeți marginile împreună formând o formă asemănătoare unei bărci pentru a conține lichide.
Se toarnă dressingul Catalina în mijlocul foliei de aluminiu.
Puneți fileul de pește în dressing, întorcându-l pentru a acoperi complet peștele în dressing.
Amestecați într-un castron mic sosul de chile-usturoi, pudra de usturoi, piper negru măcinat, sare de mare, fulgi de ardei roșu, pudră de muștar și piper alb. Ungeți ambele părți ale fileului de pește cu amestec de condimente. Înfășurați folie de aluminiu în jurul fileului de pește acoperit și al dressingului, sigilând marginile împreună.
Gătiți peștele pe grătarul preîncălzit până când este opac și se fulge ușor cu o furculiță, 8 până la 12 minute.