Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pansamentul de fermă de casă. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă 97 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 449 calorii. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână maioneză, zară, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Amestec De Pansament De Fermă De Casă, Amestec De Pansament De Fermă De Casă, și Casă Ranch Dressing pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați maioneza, smântâna și laptele de unt într-un bol de amestecare și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Maioneză
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Adăugați ardeiul gras, ceapa, coriandrul, usturoiul, piperul și sarea și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Usturoi
Piper
Ceapă
Sare
3
Pansamentul se va păstra timp de o săptămână într-un recipient sigilat la frigider.
4
Din Texas Cowboy carte de bucate de Robb Walsh Copyright (c) 2007 de Robb Walsh. Publicat de Broadway Books.Robb Walsh," Indiana Jones of food writers " (Liane Hanson, NPR), este criticul restaurantului pentru Houston Press și comentator ocazional pentru ediția de Weekend a NPR, fostul cronicar alimentar pentru revista de Istorie Naturală și fost redactor șef al Chile Pepper revistă. El este autorul Legends of Texas gratar carte de bucate și Tex Mex Cookbook: o istorie în rețete și fotografii, și co-autor al mai multor alte cărți de gătit și de călătorie. Locuiește în Houston, Texas.