Castron De Șofran

Castron De Șofran
Castron șofran biban de mare ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $5.55 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 449 calorii, 33g de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, bulion de pui, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos cu șofran ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Biban de mare cu șofran, Sherry și nuci de pin, Bas cu dungi la grătar cu unt portocaliu-șofran, și Bas cu dungi cu legume șofran și broccoli condimentat Rabe.

Instrucțiuni

1
1 într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, usturoiul și hamsiile și sautul, amestecând pentru a dizolva hamsiile în ulei, timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați roșiile și sucul lor, bulionul, vinul, frunza de dafin, cimbru, pătrunjel și piper. Se amestecă bine, apoi se adaugă lichidul de scoică și șofranul. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
șofranșofran
PiperPiper
BulionBulion
SucSuc
CimbruCimbru
VinVin
4
Adăugați scoici și biban de mare și fierbeți doar până când bibanul de mare este opac pe tot parcursul, 2 până la 3 minute. Se amestecă creveții, dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
CrevețiCreveți
ScoiciScoici
5
2 oală în boluri încălzite și garnisiți cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
6
Serviți imediat.
7
articol var
8
Type_27_data = {};
9
articol
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista