Castraveți acoperiți cu busuioc și carne de crab
Busuioc-și Crabmeat-Topped castraveți ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 15 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 15 cenți pe porție. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, cremă de brânză, castraveți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Castraveți de busuioc-mentă, Roșii Umplute Cu Piersici, Porumb, Castraveți Și Busuioc, și Salată picantă de tăiței de arahide cu castraveți, ardei roșii și busuioc (Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scorați castravetele pe lungime cu dinți de furculiță, dacă doriți.
Tăiați în felii de 36 (1/4 inch).
Într-un castron mic, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză mică până când este cremoasă. Bateți în maioneză până se omogenizează bine. Se amestecă busuiocul tocat, ceapa, coaja de lămâie și carnea de crab.
Întindeți sau pipeți aproximativ 1 linguriță de amestec de carne de crab pe fiecare felie de castravete.
Se ornează cu frunze de busuioc.