Castane prăjite la cuptor cu unt topit condimentat

Castane prăjite la cuptor cu unt topit condimentat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați castane prăjite la cuptor cu unt topit condimentat. Această rețetă face 2 porții cu 653 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, băț de scorțișoară, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Castane Prăjite Cu Unt De Cafea Sărat, Cod Prăjit La Cuptor Condimentat – 3 Puncte, și Pui Prăjit La Cuptor Condimentat Crocant.

Instrucțiuni

1
Introduceți o tigaie mare din fontă în cuptor și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare la foc mare. În timp ce apa se încălzește, sculptați un "X" în partea rotunjită a fiecărui castan cu un cuțit zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Tăiați numai coaja, având grijă să nu tăiați prea adânc în piuliță.
4
Când apa ajunge la fierbere, albiți rapid castanele cu fantă timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Scurgeți și uscați castanele, apoi transferați-le, cu fața "X" în sus, în tigaia încălzită din cuptor. Prăjiți castanele timp de 25-30 de minute, doar până când coaja începe să se onduleze de piuliță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați piulițele pe o tăietură mare și acoperiți-le ușor cu un prosop de bucătărie. Puneți deoparte doar până când nucile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate—nucile vor fi mai ușor de curățat cât sunt încă calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
7
Așezați tigaia pe plită și adăugați untul, bățul de scorțișoară, sarea, zahărul și nucșoara. Tigaia ar trebui să fie încă suficient de fierbinte pentru a topi untul. Amestecați totul până când untul este complet topit, apoi transferați amestecul de unt într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Folosind degetele, îndepărtați cojile și pielea maro a castanelor. Dacă o piele maro se agață de nuci, se poate folosi un cuțit pentru a le îndepărta. Puteți alege să aruncați castanele decojite în untul topit sau să serviți untul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Serviți castanele încă calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista