Castane prăjite la cuptor cu unt topit condimentat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați castane prăjite la cuptor cu unt topit condimentat. Această rețetă face 2 porții cu 653 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, băț de scorțișoară, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Castane Prăjite Cu Unt De Cafea Sărat, Cod Prăjit La Cuptor Condimentat – 3 Puncte, și Pui Prăjit La Cuptor Condimentat Crocant.
Instrucțiuni
1
Introduceți o tigaie mare din fontă în cuptor și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare la foc mare. În timp ce apa se încălzește, sculptați un "X" în partea rotunjită a fiecărui castan cu un cuțit zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Tăiați numai coaja, având grijă să nu tăiați prea adânc în piuliță.
4
Când apa ajunge la fierbere, albiți rapid castanele cu fantă timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Scurgeți și uscați castanele, apoi transferați-le, cu fața "X" în sus, în tigaia încălzită din cuptor. Prăjiți castanele timp de 25-30 de minute, doar până când coaja începe să se onduleze de piuliță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați piulițele pe o tăietură mare și acoperiți-le ușor cu un prosop de bucătărie. Puneți deoparte doar până când nucile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate—nucile vor fi mai ușor de curățat cât sunt încă calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
7
Așezați tigaia pe plită și adăugați untul, bățul de scorțișoară, sarea, zahărul și nucșoara. Tigaia ar trebui să fie încă suficient de fierbinte pentru a topi untul. Amestecați totul până când untul este complet topit, apoi transferați amestecul de unt într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Folosind degetele, îndepărtați cojile și pielea maro a castanelor. Dacă o piele maro se agață de nuci, se poate folosi un cuțit pentru a le îndepărta. Puteți alege să aruncați castanele decojite în untul topit sau să serviți untul pe lateral.