Castane de apă învelite cu slănină II
Bacon înfășurat castane de apă II ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 125 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, zahăr brun, castane de apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Castane De Apă Învelite Cu Slănină, Castane De Apă Învelite Cu Slănină, și Castane De Apă Învelite Cu Slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați fiecare fâșie de slănină în jumătate. Înfășurați o bandă în jurul unui castan de apă. Asigurați-vă cu o scobitoare din lemn.
Se pune într-un vas de copt puțin adânc.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute.
În timp ce ambalajele se coc, într-un bol mic de amestecare combinați zahărul brun, maioneza și sosul de chili pentru a face sos de grătar. După ce ambalajele au terminat de copt, transferați-le (îndepărtându-le din grăsime) într-un al doilea vas de copt superficial.
Se toarnă sosul peste împachetări.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 10 până la 15 minute suplimentare sau până când slănina este crocantă.
Serviți fierbinte din farfurie cu scobitori.