Cassoulet Vegetarian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 751 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Cap la magazin și ridica turcă sau, apă, morcovi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este minunat. Încercați Cassoulet Vegetarian, Cassoulet Vegetarian, și Cassoulet Vegetarian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înjumătățiți prazul pe lungime și tăiați transversal în bucăți de 1/2 inch, apoi spălați bine și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2
Gatiti prazul, morcovii, telina si usturoiul in ulei cu crengute de ierburi, frunze de dafin, catei si 1/2 lingurita fiecare de sare si piper intr-o oala mare si grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie si auriu, aproximativ 15 minute. Se amestecă fasolea, apoi apa și se fierbe, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede, dar nu se destramă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aruncați firimiturile de pâine cu ulei, usturoi și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se întinde într-o tigaie și se prăjește la cuptor, amestecând o dată la jumătate, până când sunt crocante și aurii, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se răcește firimiturile în tigaie, apoi se întoarce în castron și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
1
Aruncați crenguțele de ierburi și frunza de dafin. Puneți o parte din fasole în oală cu un tocător de cartofi sau spatele unei linguri pentru a îngroșa bulionul. Se condimentează cu sare și piper. Chiar înainte de servire, presărați cu firimituri de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Per porție: 516 calorii, 23 g grăsimi (3 g saturate), 0 mg colesterol, 370 mg sodiu, 64 g carbohidrați, 12 g fibre, 16 g proteine
3
Consultați analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete