Cassoulet de fasole cu pui condimentat cu fenicul și legume prăjite

Cassoulet de fasole cu pui condimentat cu fenicul și legume prăjite
Cassoulet de fasole cu pui condimentat cu fenicul și legume prăjite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 645 calorii, 60g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 5.3 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 16 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, morcovi, tulpini de țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Trei Fasole + Pui Cârnați Cassoulet, Legume Prăjite Cu Fenicul, și Carne de porc cu coajă de fenicul cu legume rădăcinoase prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați varza de Bruxelles îndepărtând frunzele și tulpinile exterioare dure. Înjumătățiți pe lungime. Gătiti varza de Bruxelles într-o caserolă din fontă sau o tigaie rezistentă la cuptor în apă sărată clocotită timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Cojiți ceapa, tăiați tulpina în 6 pene egale și tăiați orice blaturi zdrențuite. Ștergeți vasul cu caserole și încălziți 1/4 cană de ulei în el. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați ceapa. În timp ce ceapa se gătește, înjumătățiți păstârnacul pe lungime, apoi în pene de mărimea mușcăturii și adăugați la ceapă. În timp ce păstârnacul și ceapa se gătesc, tăiați morcovii și țelina în același mod ca păstârnacul și adăugați la legumele deja gătite în vasul cu caserole. Continuați să gătiți legumele până se rumenesc ușor pe toate părțile, 1 până la 2 minute, întorcându-se după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Adăugați varza de Bruxelles gătită în vas. Condimentează cu sare, după gust. Gatiti pana cand toate legumele sunt bine rumenite, aproximativ 10 minute, intorcandu-se dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Scoateți legumele într-un castron și condimentați cu 2 linguri de condimente de fenicul frecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Scoateți legumele din vasul cu caserole și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Tăiați puiul în bucăți de servire cu OS (2 copane, 2 coapse și 8 jumătăți de piept).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
9
Încălziți restul de 1/4 cană de ulei în vasul cu caserole la foc mare. Condimentați bine bucățile de pui pe ambele părți cu restul de condimente de fenicul. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați bucățile de pui cu pielea în jos, în loturi, dacă este necesar. Gatiti pana cand puiul este maro inchis pe toate partile, aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
10
Scoateți puiul din vas. Înclinați tigaia și turnați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime. Reduceți focul la mediu, adăugați usturoiul și pancetta și gătiți până la auriu, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați fasolea și lichidul lor în vasul de caserolă cu pancetta. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
12
Adăugați legumele rezervate și puiul, cu pielea în sus. Prăjiți, neacoperit, până când puiul este complet gătit și suprafața este rumenită frumos, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 10 până la 15 minute înainte de a servi cald.
14
Puneți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie grea la foc mediu. Urmăriți cu atenție, aruncând frecvent, astfel încât semințele să se prăjească uniform. Când este maro deschis și parfumat, turnați semințele pe o farfurie pentru a se răci. Trebuie să fie reci înainte de măcinare, altfel vor guma lamele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Se toarnă semințele într-un blender și se adaugă sarea. Amestecați cu o pulbere fină, agitând ocazional blenderul pentru a redistribui semințele. Depozitați într-un borcan de sticlă bine închis într-un loc răcoros și uscat sau congelați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În16 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista