Cassoulet de fasole cu pui condimentat cu fenicul și legume prăjite
Cassoulet de fasole cu pui condimentat cu fenicul și legume prăjite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 645 calorii, 60g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 5.3 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 16 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, morcovi, tulpini de țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Trei Fasole + Pui Cârnați Cassoulet, Legume Prăjite Cu Fenicul, și Carne de porc cu coajă de fenicul cu legume rădăcinoase prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați varza de Bruxelles îndepărtând frunzele și tulpinile exterioare dure. Înjumătățiți pe lungime. Gătiti varza de Bruxelles într-o caserolă din fontă sau o tigaie rezistentă la cuptor în apă sărată clocotită timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Cojiți ceapa, tăiați tulpina în 6 pene egale și tăiați orice blaturi zdrențuite. Ștergeți vasul cu caserole și încălziți 1/4 cană de ulei în el. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați ceapa. În timp ce ceapa se gătește, înjumătățiți păstârnacul pe lungime, apoi în pene de mărimea mușcăturii și adăugați la ceapă. În timp ce păstârnacul și ceapa se gătesc, tăiați morcovii și țelina în același mod ca păstârnacul și adăugați la legumele deja gătite în vasul cu caserole. Continuați să gătiți legumele până se rumenesc ușor pe toate părțile, 1 până la 2 minute, întorcându-se după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
4
Adăugați varza de Bruxelles gătită în vas. Condimentează cu sare, după gust. Gatiti pana cand toate legumele sunt bine rumenite, aproximativ 10 minute, intorcandu-se dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Scoateți legumele într-un castron și condimentați cu 2 linguri de condimente de fenicul frecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Scoateți legumele din vasul cu caserole și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
7
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Tăiați puiul în bucăți de servire cu OS (2 copane, 2 coapse și 8 jumătăți de piept).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
9
Încălziți restul de 1/4 cană de ulei în vasul cu caserole la foc mare. Condimentați bine bucățile de pui pe ambele părți cu restul de condimente de fenicul. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați bucățile de pui cu pielea în jos, în loturi, dacă este necesar. Gatiti pana cand puiul este maro inchis pe toate partile, aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
10
Scoateți puiul din vas. Înclinați tigaia și turnați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime. Reduceți focul la mediu, adăugați usturoiul și pancetta și gătiți până la auriu, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Adăugați fasolea și lichidul lor în vasul de caserolă cu pancetta. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
12
Adăugați legumele rezervate și puiul, cu pielea în sus. Prăjiți, neacoperit, până când puiul este complet gătit și suprafața este rumenită frumos, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 10 până la 15 minute înainte de a servi cald.
14
Puneți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie grea la foc mediu. Urmăriți cu atenție, aruncând frecvent, astfel încât semințele să se prăjească uniform. Când este maro deschis și parfumat, turnați semințele pe o farfurie pentru a se răci. Trebuie să fie reci înainte de măcinare, altfel vor guma lamele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Pesmet, Câteva Pumni
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Se toarnă semințele într-un blender și se adaugă sarea. Amestecați cu o pulbere fină, agitând ocazional blenderul pentru a redistribui semințele. Depozitați într-un borcan de sticlă bine închis într-un loc răcoros și uscat sau congelați.