Caserolă ușoară cu șuncă și plăcintă elvețiană
Caserola ușoară de plăcintă cu șuncă și brânză elvețiană necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 8 porții. O porție conține 597 de calorii , 27 g de proteine și 44 g de grăsimi . Pentru 1,84 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este potrivită ca fel principal la un preț rezonabil pentru iarnă . O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de șuncă, ceapă, brânză elvețiană și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 43% , ceea ce este destul de bun. Încercați Panini cu șuncă și brânză elvețiană cu ciuperci și varză kale , Sandwich cu șuncă la grătar și brânză elvețiană și Plăcintă cu hamburger și ciuperci elvețiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Pulverizați o tavă de copt de 23x33 cm cu spray de gătit.
Puneți slănina într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți-o până devine crocantă și uniformă.
Scurgeți, sfărâmați și dați deoparte.
Amestecați baconul, șunca, brânza elvețiană, brânza Cheddar și ceapa în tava de copt. Într-un bol, amestecați ouăle, amestecul de copt, sarea și piperul.
Toarnă ingredientele în tava de copt.
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când partea de sus devine aurie și un cuțit introdus în centrul caserolei iese curat.