Caserolă Spaghetti Carne de Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Caserola cu carne de vită cu spaghete. Această rețetă face 16 porții cu 514 calorii, 28 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 1,37 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați spaghete, ceapă, tulpini și bucăți de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ caserola cu carne de vită cu spaghete, caserola cu carne de vită cu spaghete și caserola cu spaghetti cu carne de vită și brânză.
Instrucțiuni
Gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, în două tigaie mari, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Scurgere. Se amestecă supele, apa și ciupercile.
Adăugați spaghete și 1 cană de brânză la amestecul de carne de vită.
Transferați în două unse 13-in. x 9-in. vase de copt.
Se presară cu brânză rămasă. Acoperiți și congelați o caserolă timp de până la 3 luni.
Coaceți caserola rămasă, descoperită, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când brânza se topește.
Pentru a utiliza caserola congelată: Dezghețați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 1 până la 1-1/4 ore sau până când se încălzește și brânza este topită.