Caserolă de Vită Burgundy
Caserola de vită Burgundy este un fel principal care servește 10. O porție conține 240 de calorii, 25 g de proteine și 5 g de grăsime. Pentru 2,62 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați friptură de vită, ceapă, vin visiniu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru toamna. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 4 ore și 20 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 51%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserolă de vită Burgundy, Carne de vită Burgundy și Carne de vită Burgundy.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mare combinați carnea de vită, amestecul de supă uscată, bulionul, ceapa și supa.
Se amestecă totul și se toarnă amestecul într-o tavă de copt de 9 x 13 inci unsă ușor. Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 4 ore.
Se adauga ciupercile si vinul si se mai coace inca 10 minute.
Adăugați tăițeii cu ou fiert și amestecați totul.
Serviți cu pâine proaspătă și o salată verde, dacă doriți.