Caserola Golden Potato este un aperitiv fără gluten . Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 336 de calorii . Pentru 83 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, brânză cheddar, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44% , ceea ce este bun. Caserola cu ton auriu , caserola cu hashbrown auriu și caserola cu brunch cu creveți aurii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgere.
3
Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase; se amestecă ușor cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt (vasul va fi plin).
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se clocotește.