Caserolă de cartofi aurii
Caserola Golden Potato este un aperitiv fără gluten . Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 336 de calorii . Pentru 83 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, brânză cheddar, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44% , ceea ce este bun. Caserola cu ton auriu , caserola cu hashbrown auriu și caserola cu brunch cu creveți aurii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie.
Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase; se amestecă ușor cartofii.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt (vasul va fi plin).
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se clocotește.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.