Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, caserola cu legume mixte ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten și fără lactate de încercat. O porție conține 334 de calorii , 13 g de proteine și 12 g de grăsimi . Pentru 1,25 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de brânză procesată, ceapă, legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal. Cu un scor de 59% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Mixed-Veggie Bánh Mì , Mixed Root Veggie Cartoes And Skrub'a Giveaway și Mixed Vegetable Caserole .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă supa, condimentele italiene, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați pe un 9-in uns. vas pătrat de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se presară cu legume. Într-un castron, combinați piureul de cartofi și brânza; întins peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 30 de minute sau până când se clocotește.