Caserola vegetariană

Caserola vegetariană
Caserola vegetariană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 183 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 666 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de linte, cimbru, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola Vegetariană, Caserola De Burrito Vegetariană, și Caserola Vegetariană Enchilada.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline sau de rapiță într-o tigaie mare, pe bază de greutate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați 1 ceapă tocată mărunt și gătiți ușor timp de 5 10 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați 3 căței de usturoi feliați, 1 linguriță boia afumată, linguriță chimen măcinat, 1 lingură cimbru uscat, 3 morcovi feliați, 2 bețișoare de țelină feliate mărunt, 1 ardei roșu tocat și 1 ardei galben tocat și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
(24 De Număr)(24 De Număr)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ardei GalbenArdei Galben
Chimen MăcinatChimen Măcinat
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Adăugați două cutii de 400g roșii, 250 ml de legume (făcute cu 1 oală de stoc), 2 dovlecei feliați gros și 2 crenguțe de cimbru proaspăt și gătiți timp de 20 - 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți crenguțele de cimbru. Se amestecă 250g linte fierte și se aduce înapoi la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte FierteLinte Fierte
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
6
Se servește cu orez basmati sălbatic și alb, piure sau quinoa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista