Caserola vegetariană
Caserola vegetariană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 183 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 666 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de linte, cimbru, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola Vegetariană, Caserola De Burrito Vegetariană, și Caserola Vegetariană Enchilada.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline sau de rapiță într-o tigaie mare, pe bază de greutate.
Adăugați 1 ceapă tocată mărunt și gătiți ușor timp de 5 10 minute până se înmoaie.
Adăugați 3 căței de usturoi feliați, 1 linguriță boia afumată, linguriță chimen măcinat, 1 lingură cimbru uscat, 3 morcovi feliați, 2 bețișoare de țelină feliate mărunt, 1 ardei roșu tocat și 1 ardei galben tocat și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați două cutii de 400g roșii, 250 ml de legume (făcute cu 1 oală de stoc), 2 dovlecei feliați gros și 2 crenguțe de cimbru proaspăt și gătiți timp de 20 - 25 de minute.
Scoateți crenguțele de cimbru. Se amestecă 250g linte fierte și se aduce înapoi la foc mic.
Se servește cu orez basmati sălbatic și alb, piure sau quinoa.