Caserola Picantă De Cartofi Dulci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola picantă de cartofi dulci. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, cartofi dulci, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), Dulce și picant cartofi dulci coace, și Caserola De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un bol mare de amestecare, aruncați cartofii dulci cu uleiul de măsline, oregano, sare, piper, pudră de chipotle și usturoi până când cartofii sunt acoperiți uniform. Aranjați cartofii dulci într-un vas de copt din sticlă rotundă de 9 1/2 inci, aranjând în cercuri concentrice suprapuse, până când vasul este umplut. Se acoperă cu folie și se coace până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scoateți folia și adăugați crema. Întoarceți caserola la cuptor și continuați să coaceți, neacoperite, până când sunt aurii cu margini clare încă 20 de minute.