Caserola pentru sos de pui a mătușii Jewel
Caserola de sos de pui a mătușii Jewel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 1,53 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 12. 1360 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați lapte, bulion de pui, cremă condensată de supă de țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este destul de bun. Încearcă Caserola de spaghete de pui a mătușii Liz, Sos de salată al mătușii Trish, și Sos de salată al mătușii Trish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o cratiță mare plină cu apă ușor sărată. Aduceți la fierbere; fierbeți aproximativ 30 de minute sau până când puiul este gătit (sucurile curg limpede).
Scoateți puiul din tigaie, rezervând bulionul.
Tăiați puiul în bucăți de mărimea mușcăturii și puneți-l în fundul unui vas de copt de 9x13 inch.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu amestecați împreună crema de supă de pui și crema de supă de țelină. Umpleți o cutie de supă goală cu lapte și amestecați laptele cu supe.
Se toarnă amestecul peste pui. Într-un castron mic combinați umplutura și bulionul; amestecați împreună și amestecați lingura peste caserolă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.