Caserola maro cu șuncă și Hash
Ham și Hash caserola maro este un fără gluten felul principal. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 360 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați topper de cartofi cremă de arpagic și ceapă, brânză ușoară cheddar, cartofi maro hash și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ham și brânză hash caserola maro, Caserola Maro Hash, și Caserola maro cu ou și Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt de sticlă cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați cartofii, șunca și 1 1/2 căni de brânză.
Se întinde în vasul de copt. În același castron, amestecați smântâna, laptele și sarea condimentată cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Lingura peste amestecul de cartofi; se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți vasul de copt cu folie.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți descoperit cu aproximativ 10 minute mai mult sau până când se încălzește cu bule și se încălzește bine.