Caserola Italiană De Vită Cu Crustă De Mămăligă

Caserola Italiană De Vită Cu Crustă De Mămăligă
Caserola italiană de vită cu crustă de mămăligă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 533 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.67 pe portie. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de făină de porumb, roșii mici, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare sunt Caserola de carne de vită cu roșii și crustă de mămăligă, Caserola italiană de vită și mămăligă, și Caserola de ciuperci și Marsala cu crustă de mămăligă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți 3 căni de apă și 1 linguriță. sare la fierbere într-un 2-qt. cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți făina de porumb; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând constant, 3 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc și se amestecă condimentele de friptură și 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
BrânzăBrânză
5
Întindeți amestecul de făină de porumb într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Cârnați italieni rumeniti într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând des, 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz; scurgeți și transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
7
Saut ceapa, ardeiul gras și dovleceii în ulei fierbinte în tigaie la foc mediu 5 minute sau până când sunt crocante. Se amestecă cârnații, roșiile și pasta de roșii; se fierbe, amestecând des, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă amestecul de cârnați peste crusta de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
CârnațiCârnați
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Se presară cu restul de 3/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
10
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Presărați caserola cu pătrunjel chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista