Caserola Italiană De Vită Cu Crustă De Mămăligă
Caserola italiană de vită cu crustă de mămăligă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 533 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.67 pe portie. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de făină de porumb, roșii mici, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare sunt Caserola de carne de vită cu roșii și crustă de mămăligă, Caserola italiană de vită și mămăligă, și Caserola de ciuperci și Marsala cu crustă de mămăligă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți 3 căni de apă și 1 linguriță. sare la fierbere într-un 2-qt. cratiță la foc mediu-mare.
Bateți făina de porumb; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând constant, 3 minute sau până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă condimentele de friptură și 1/4 cană de brânză.
Întindeți amestecul de făină de porumb într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Cârnați italieni rumeniti într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând des, 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz; scurgeți și transferați într-un castron.
Saut ceapa, ardeiul gras și dovleceii în ulei fierbinte în tigaie la foc mediu 5 minute sau până când sunt crocante. Se amestecă cârnații, roșiile și pasta de roșii; se fierbe, amestecând des, 10 minute.
Se toarnă amestecul de cârnați peste crusta de făină de porumb.
Se presară cu restul de 3/4 cană de brânză.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până la bule.
Presărați caserola cu pătrunjel chiar înainte de servire.